Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ο τηλεοπτικός διαφωτιστής μας

Όπως διαβάζω στις τηλεοπτικές στήλες των εφημερίδων ,κατά πάσα πιθανότητα ,ο συμπεριλαμβανόμενος στη λίστα με τους εκατό σημαντικότερους έλληνες, κ. Λαζόπουλος, θα συνεχίσει το διαφωτιστικό του έργο από το γυάλινο τσαντίρι του, και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.
Έτσι θα μας δοθεί για μια ακόμα φορά η ευκαιρία, να τον παρακολουθήσουμε να "γητεύει" τους τηλεοπτικούς οπαδούς του, να εισάγει "καινά δαιμόνια" στους νέους, να "τρομοκρατεί" τους πολιτικούς και να σφυροκοπάει αλύπητα την εξουσία, την οποία "σιχαίνεται να φλερτάρει"!
Η αλήθεια είναι, ότι θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για τον ναρκισσισμό και τον λαϊκισμό του, ή αποκαθήλωση του τσαντιριού του. Τόσο μεγάλο, που ίσως έπληττε ανεπανόρθωτα "το εξαιρετικό του ταλέντο να γίνεται τόσο επικίνδυνος", για τα κακώς κείμενα του τόπου.
Λέγεται, ότι έχει δηλώσει πως είναι "ο νέος Αριστοφάνης". Δεν ήμουν αυτήκοος μάρτυρας και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.
Εκείνο, όμως, που μπορώ να καταθέσω, με το χέρι στην καρδιά, είναι ότι στην τηλεοπτική του εκπομπή της περασμένης Τρίτης, παραδέχτηκε ότι ο τίτλος του αριστοφανικού καλλιτέχνη, ανήκει δικαιωματικά {από που κι ως που;}στον ηθοποιό κ. Καρακατσάνη, ο οποίος για εντελώς ανεξακρίβωτους λόγους, κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση {και δεν είναι λίγες} εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τις "γυναίκες και τους πούστηδες"! Άβυσσος η ψυχή...
Εν αναμονή, λοιπόν, της επιστροφής του τηλεοπτικού μας διαφωτιστή!
Τηλεόραση και διαφημιστές, θα φροντίσουν, όπως πάντα " για μας, πριν από μας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: