Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ιστορική Επ(αί)τειος



          Με τούτα, μ' εκείνα και με τ' άλλα κανένας δεν θυμήθηκε (;) ότι σήμερα κλείνουν 31 χρόνια από την ημέρα (18/10/1981) που ο Ελληνικός Λαός προσέφερε περιχαρή νίκην εις το Πανελλήνιον Σοσιαλιστικόν Κίνημα (Πα.Σο.Κ)!

          Η επικράτηση των σοσιαλιστών είναι πλέον γεγονός!

          Τρεις είναι οι προτεραιότητες των "συντρόφων" σοσιαλιστών, οι οποίες και δρομολογούνται από την πρώτη κι όλας στιγμή:

           1ον.- Ο σχηματισμός κυβέρνησης με κύριο στόχο να πραγματοποιηθεί το "Ραντεβού με την Ιστορία", το οποίον, τελικά,  πραγματοποιήθηκε (μετ' ου πολύ) στον "αέρα" υπό άλλην μορφή.

            2ον.- Η παράδοση της Εξουσίας στον Κυρίαρχο Λαό, ειδικά στα "περήφανα νειάτα και τα τιμημένα γηρατειά", τα οποία αντελήφθησαν, δυστυχώς, την παγίδα μετά από 29 χρόνια, οταν κατηγορήθηκαν ότι συμμετείχαν κι αυτά  στο "μεγάλο πατριωτικό φαγοπότι"!

             3ον.- και καλύτερο, η αποθήκευση της Δεξιάς στο "χρονοντούλαπο της Ιστορίας", εννοώντας  προσωρινό αποκλεισμό παλαιολιθικών πολιτικών προσώπων,  κρατώντας στην "καβάντζα" (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) την νοοτροπία και τις πρακτικές της για προσωπική χρήση! 

              Υ.Γ1 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είχε ανοιγεί "Βιβλίον Συγχαρητηρίων" στο "Κολλέγιο Κορυδαλλού", όπου φιλοξενείται δημοσία δαπάνη ο κ. Άκης Τσοχαντζόπουλος.
                Υ.Γ2 Δύσκολη χρονιά η επόμενη. Το νούμερο 32 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.Έτσι τουλάχιστον λέει το γνωστό τυχερό παιχνίδι της τράπουλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H αποφράς εκείνη ημέρα!!!

Χρήστος είπε...

@Ανώνυμος. Όχι, βέβαια, ότι δεν είχαμε περάσει και στο παρελθόν κι άλλες αποφράδες ημέρες, από το έτερον αστικόν κόμμα. Αυτά, πρέπει να τα λέμε, για να μην ξεχνιόμαστε!