Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

"ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΗΛΟΨΙΑ"!



Δεν ξέρω, πως θα το πάρετε, αν κι εδώ που τα λέμε, πολύ λίγο μ' ενδιαφέρει η γνώμη σας.
Εγώ, προσωπικά, είμαι βαθύτατα συγκινημένος, με την χτεσινοβραδινή κίνηση του πλουραλιστικού τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και του αγωνιστή-δημοσιογράφου κ. Γιώργου Τράγκα, να δώσουν βήμα στα εκλεκτότερα στελέχη του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος (κατά κόσμον Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσής Αυγής), για να εκθέσουν προς το Πανελλήνιον τον πολιτικό τους προσανατολισμό!
Ήταν, στην πραγματικότητα, μία από τις πλέον άριστες στιγμές της Δημοκρατίας μας, που τόσο βάναυσα κακοποιείται τον τελευταίο καιρό, τόσον από τα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου , με την άρνηση διαλόγου με το εν λόγω κόμμα, όσο και με τις αρνήσεις (άνευ σοβαρών αιτιάσεων) των άλλων τηλεοπτικών σταθμών, στη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, στα πάνελς των πολιτικών συζητήσεων. 
Άλλωστε, όπως, πολύ σωστά, διατύπωσε και ο κ. Τράγκας, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί 1 εκατομμύριο Έλληνες, που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή.
Αν αυτό δεν είναι αυξημένη δημοκρατική ευαισθησία, τότε τι στο καλό είναι;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τελευταία πρόταση είναι καθαρά σχήμα λόγου και ουδόλως ερωτηματική. Φυσικά, όποιος αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει, παρακαλώ να είναι κόσμιος, για να κρατηθεί ο τυχόν διάλογος σε ένα επίπεδο, όπως και η χτεσινή συζήτηση στην εκπομπή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ"!

Ευχαριστώ, για την κατανόηση σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: