Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ομοφοβίας το ανάγνωσμα"Κοίτα οι ξεφτιλισμένοι άνδρες, φόρεσαν φούστα στον Άνθρωπο-Αράχνη! Τέτοια πρότυπα πλασάρουν στα παιδιά μας, για να τα κάνουν πούστηδες”!
Ξέσπασε ο ταρίφας (σημειωτέον, ότι είναι απόλυτα αναγκαίος ο διαχωρισμός του οδηγού ταξί από τον ταρίφα• η μέρα με τη νύχτα ένα πράγμα), αντικρίζοντας το πιο πάνω γκράφιτι.
Αφού κάνεις μερικά δευτερόλεπτα να βεβαιωθείς, ότι η αιφνίδια μετωπική σύγκρουση της δικής σου αντίληψης με την παράλογη άποψη του ταρίφα δεν σου έχει προκαλέσει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σκέπτεσαι αν πρέπει να κάνεις αντιπαράθεση και τι είδους αντιπαράθεση σε παίρνει να κάνεις.
-Να του αντιτείνεις, ότι θα έπρεπε ν' ανησυχεί περισσότερο με το "τάϊσμα" των βλασταριών του (ακόμα κι απ' την περίοδο του μπιμπερό), με τον πολτό των χάρτινων υπερηρώων της αμερικάνικης υποκουλτούρας;
-Να τον ψιλο-ειρωνευτείς, λέγοντας του, ότι αν είχαν τη δύναμη τα γκράφιτι, που πνίγουν άπασα την επικράτεια, να μας μεταλλάξουν, θα είχαμε γίνει άπαντες αναρχικοί, αντικρατιστές ή το λιγότερο επαναστάτες; Ή
-Να καταφύγεις στο γνωστό (και κατά βάση σωστό), επιχείρημα, ότι αν το βλαστάρι του δεν παρουσιάζει εξ απαλών ονύχων το σύνδρομο "μη μου τον χώνεται βαθειά τον άνδρα μου στο μνήμα", δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ποτέ για την "σωματική ακεραιότητα" (παρθενία), του κανακάρη του!
Διαβεβαιώνοντας τον - εκ παραλλήλου - ότι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, κάνοντας το πείραμα με την πιπίλα (σταμάτημα του κλάματος, ανάλογα με την τοποθέτηση της• στο στοματάκι του ή στο πωπουδάκι του), ενόσω ακόμα το βλαστάρι του είναι βρέφος.
Νομίζω, πως το καλύτερο είναι να προσποιηθείς μερική διάσειση, λόγω της παραπάνω αναφερόμενης συγκρούσης, για να φτάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς στον προορισμό σου, και ν' αποφύγεις - πέρα από τη θεωρεία του ταρίφα, "περί της πουστικής σχετικότητας" - τους "Παξινισμούς" του δημοσιογράφου-τραγωδού κ. Τράγκα ή την "κλαψωμουνίαση" των καψούρικων lieder, από τους κλασικούς αοιδούς του είδους - αναλόγως της στιγμής και της διάθεσης του οδηγού - από το ανοιγμένο στη διαπασών ραδιόφωνο του ταρίφα!


Υ. Γ. Το γκράφιτι δεν το σχολιάζω. Είναι εντελώς "αγιαλαγιούκου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: