Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Οι "ντιντίδες" των βορείων προαστείων και οι σοσιαλιστές μέτοικοι

Τι κακό κι αυτό, με τα στελέχη του αρχαϊκού ΠΑΣΟΚ, να μη μπορούν, πια, να αποτινάξουν από πάνω τους, τις σεξουαλικές παρακαταθήκες του ιδρυτή του κινήματος τους!
Από τον κανόνα, δεν κατάφερε να ξεφύγει-για μια ακόμη φορά (αν δεν με απατά η μνήμη μου, που δεν με απατά)- ούτε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξη του, στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της περασμένης Κυριακής, δήλωσε, μεταξύ των άλλων, ότι: <<…εγώ τις επαρχιώτικες κουτοπονηριές, ακόμη κι αν προέρχονται από ντντίδες (!)των βορείων προαστίων, δεν τις αγαπώ.>>!
Ίσως, κάτι παραπάνω να ξέρουν, επί του θέματος, τα κομματικά στελέχη του Σοσιαλιστικού Κινήματος. Βλέπεις τα αποτελέσματα των λαϊκών αγώνων, τα΄φέρε έτσι, που κάποιοι εξ αυτών αναγκάστηκαν να γειτονέψουν και κάποιοι άλλοι να συναγελάζονται με την μπουρζουαζία των βορείων προαστίων.
Επειδή, όμως, διανύουμε προεκλογική περίοδο και υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστούν, τα πιο πάνω αναφερθέντα ως υποβολιμαία ή ακόμη-ακόμη ότι, μπορεί να δυναμιτίσουν την αυτοδυναμία του Σοσιαλιστικού Κινήματος, πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Η αλήθεια,λοιπόν, είναι ότι, τα μεγαλοαστικά βόρεια και ανατολικά προάστια καθώς και οι περιοχές εκείνες που σκοτίζονται από την Ακρόπολη, έπρεπε να αλωθούν από τα μέσα. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος, που τα σοσιαλιστικά κομματικά στελέχη «παραβίασαν» (η αλήθεια είναι με σπαραγμό ψυχής)-όσο πατάει η γάτα- την ιδεολογική τους πλατφόρμα. Πάντοτε, βέβαια, το κίνημα συστρατεύεται και αγωνίζεται με τις λαϊκές δυνάμεις (με τον γνωστό του τρόπο και κυρίως πάντοτε προεκλογικά) για ένα ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικό, δημοκρατικό, λαϊκό και κοινωνικό!
Έτσι κάπως περιγράφεται η κυβερνητική αυτοδυναμία!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pericles

Χρήστος είπε...

Καλημέρα, Περικλή...