Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

HABEMOUS NEW POLITICAL LEADER


Ώδινεν όρος…

Μετά από 57 μέρες συνεχών ωδίνων τοκετού, η “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” απέκτησε τον έβδομο αρχηγό της και το Κοινοβούλιο μια all brand new αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά». Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή αρχηγού της παράταξης, ολοκληρώθηκε και η απενοχοποίησή της απέναντι στο εκλογικό σώμα. Ούτε λόγος, βέβαια, ότι στην προκειμένη περίπτωση έπαιξαν βασικό ρόλο και οι “εθνικές διαστροφές” μας: η ασθενής μνήμη και η ανοχή μας.


Ένα περίεργο πράγμα. Από την ώρα που η κ. Μπακογιάννη συνεχάρη, δημοσίως, τον κ. Σαμαρά, θέλεις το ύφος της, θέλεις η διαίσθηση ότι, οι εσωκομματικές περιπέτειες της ΝΔ τώρα αρχίζουν, «μου έχει κολλήσει» “Ο χορός των σπαθιών», του Αράμ Χατσατουριάν.



Αξίζει να ζεις σε αυτό τον τόπο, μόνο και μόνο από περιέργεια!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H μαγεία και η ζεστασιά της εικόνας με ταξίδεψε πολύ μακριά απ΄όλα τα μίζερα "βατικανά" μας.

Φιλιά

Χρήστος είπε...

Αγαπητό Αλικάκι,μακάρι να είχαμε όλοι το χάρισμα να μετατρέπαμε τη μίζερη πραγματικότητά μας σε όνειρο.Βλέπεις,όλες οι μέλισσες δεν κάνουνε μέλι.Πάντως,χαίρομαι,που έγινα η αιτία της "απόδρασης"σου.Οφείλω να ομολογήσω,ότι τον τελευταίο καιρό,εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω.Καλό ξημέρωμα και πολλά φιλιά.