Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο έρωτας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης


Η οικονομική κρίση μπορεί να έφερε σκληρά μέτρα – μέχρι τα όρια των βορίων και νοτίων προαστίων, για να μην ξεχνιόμαστε – αλλά μας έμαθε και κάποιους καινούργιους όρους.

Αυτοί οι όροι, λοιπόν, αν συνδυαστούν με τις κατάλληλες λέξεις, μπορούν να δημιουργήσουν καινούργιες εκφράσεις πάθους, που κάλλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη στενότερη – πιο στενότερη δεν γίνεται – προσέγγιση των ερωτευμένων ζευγαριών, ανεξαρτήτως σεξουαλικών αποκλίσεων.

-«Αγαπούλα, κάνεις κέφι να… μεταρρυθμιστούμε; Είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτύξουμε και να σταθεροποιήσουμε τη σχέση μας.

-«Λατρεία μου, τι θα΄λεγες για ένα… δημοσιονομικό εκτροχιασμό;»

-«Κουκλάρα μου , είσαι για μια… αξιολόγηση των οίκων μας;

-«Μανάρα μου τοκογλύφα, σήκωσε μου τα… spreads μου!

Αφήστε κατά μέρος, λοιπόν, τις αναστολές και χρησιμοποιήστε χωρίς φόβο και πάθος, κάποιες από τις ερωτικές εκφράσεις που αναφέρω πιο πάνω ή ακόμα καλύτερα δημιουργείστε εσείς κάποιες στο ίδιο πάνω-κάτω πνεύμα, που μπορεί να είναι πιο άρτιες και να αποδίδουν καλύτερα το νόημα της 14ης του Φλεβάρη.

Εκτός κι αν είστε από κείνους τους ξενέρωτους - και με το συμπάθιο - που πιστεύουν ακόμα ότι, η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας καμβάς ερωτικών στιγμών ευτυχίας που πρέπει να τη βιώσετε με όλα τα κουλά παρελκόμενα όπως, φρέσκα τριαντάφυλλα ψυγείου, κακής ποιότητας σοκολάτα, υπόξινη φτηνιάρικη σαμπάνια και στόμα γεμάτο από τις τρίχες του λούτρινου αρκούδου με την κατακόκκινη καρδιά κολλημένη στο στήθος, που σου δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείς επεισόδιο από το Grey΄s Anatomy.

Καλή επιτυχία στην εφαρμογή των ερωτικών σας μέτρων!


7 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Χρήστος είπε...

@ksipnistere. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε, να θεωρήσετε τις αναρτήσεις μου άξιες να έχουν βήμα στο blog σας. Επιτρέψτε μου, να μη σας απαντήσω αμέσως.

ezak είπε...

"Μωρό μου προσπαθώ να σταθεροποιήσω τη στύση μου,... δεν φωνάζεις τη φίλη σου τη γαλλίδα και την άλλη τη φίλη σου τη γερμανίδα, απόψε κιόλας, για να μπω σε τροχιά ανόρθωσης πιο γρήγορα???..."

Χρήστος είπε...

@ezak.Εξαίρετο!!! Απόλυτα επίκαιρο και αρκούντως... διεγερτικό

Sebastian είπε...

Apolaustiko!!!!

http://sebastian-road.blogspot.com/

Χρήστος είπε...

Καλησπέρα Σεμπάστιαν. Χαίρομαι που σου άρεσε. Ευχαριστώ πολύ, για την επίσκεψη.

αιολος είπε...

Πολύ έξυπνα όλα και "άπαιχτα".