Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νύγματα της φαντασίας


«Επίσημη πηγή διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο φήμες περί εισαγωγής κωνώπων φορέων του Ιού του Δυτικού Νείλου, για την εφαρμογή “ Σχεδίου Ευθανασίας” των συνταξιούχων προς εξισορρόπηση των Ταμειακών ελλειμμάτων.

Χαρακτήρισε τις εν λόγω φήμες ως ανυπόστατες και υποβολιμαίες, που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας, την τρώση του κύρους της κυβέρνησης, και την εν ψυχρώ εκτέλεση του κοινωνικού έργου που επιτελείται τους τελευταίους 11 μήνες τόσον από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών όσον και από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Τόνισε δε, ότι δεν τίθεται λήψη δραστικότερων μέτρων, από τη στιγμή που τέτοιος όρος, (“επιχείρηση ευθανασίας στους συνταξιούχους”), δεν περιλαμβάνεται – προς το παρόν, τουλάχιστον – στο συμφωνηθέν Μνημόνιο και από το γεγονός ότι, υπάρχουν ακόμα περιθώρια για περαιτέρω μειώσεις ή ακόμη και καταργήσεις των νυν κυρίων κι επικουρικών συντάξεων»

Η πιο πάνω φανταστική "είδηση" θα μπορούσε να είναι ένα προσχέδιο για τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας. Ή μια...
Αλλά, καλύτερα, ας μην τους βάζουμε ιδέες. Ποτέ δεν ξέρεις!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μα δεν χρειαζεται, ηδη ο Υπ. Εργ. αναφαιρεται μονιμως στο 'περιφημο 'προδοκιμον''.
ΠΟΛΥ [ΣΙΚ] ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

Χρήστος είπε...

@taspa. Μπορεί ο “τεθλιμμένος»” υπουργός “Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης”, να έχει καταφύγει στη γνωστή μέθοδο του Αγιασμού (προσδόκιμο όριο ζωής), για να φύγουν τα ποντίκια, αλλά για καλό και για κακό κρατάει και μία γάτα (ευθανασία), σε περίπτωση που δεν βοηθήσει η αγιαστούρα!
Κεντάει το σύστημα, αγαπητή μου φίλη.
Και όσο το σύστημα κεντάει, ο νεοέλληνας συλλέγει μύκητες στις παραλίες!