Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ενεργητικοί εναντίων Παθητικών ή και αντιστρόφως

«Στ’ άρματα, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα»!!!

Καλέ σεις, οι νέο-συντηρητικοί και κρυφό-πουριτανοί, μη μου λακίζετε. Δεν αναφέρομαι στους ομοφυλόφιλους. Αναφέρομαι στην κόντρα (όχι αυτή του κ. Κουρή: άλλη φορά θα αναφερθώ σε αυτή την κρεατομηχανή) ανάμεσα στους παθητικούς καπνιστές με τη “φασιστική νοοτροπία” – σύμφωνα με καταγγελίες μερίδας της διανόησης και των άλλων δημοκρατικών πολιτιστικών δυνάμεων, οι οποίοι, παθητικοί καπνιστές, μάλιστα, θέλουν να βάλουν την ελληνική κοινωνία στο τριπάκι του «πολιτικώς ορθού» – και τους κατατρεγμένους ενεργητικούς καπνιστές.
Εξ’ άλλου είναι ευρέως γνωστό ότι η ομοφυλοφιλία δεν υφίσταται σε δύο κράτη: Στο θεοκρατικό κράτος, (Ιράν), του κ. Αχμαντινετζάντ και στο ελληνοχριστιανικό ορθόδοξο προτεκτοράτο, (Ελλάδα), του Παναγιότατου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου.
Αν θέλετε το πιστεύετε, εγώ έμαθα ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, (gay για την ακρίβεια) στη χώρα μας– οι οποίοι μάλιστα διαπαιδαγωγούν με τέτοιο τρόπο τα νεαρά νεοελληνικά βλαστάρια, με τα επώνυμα ντυσίματα, ώστε να προπηλακίζουν βουλευτές στη μέση της οδού Πανεπιστημίου – από το στόμα τους τέως Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη σε ομιλία του από το βήμα της Βουλής, την ημέρα που η συγκροτήσασα το “Φόρουμ για την Ελλάδα” κ.Ντόρα Μπακογιάννη, το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και το σοσιαλδημοκρατικό κίνημα του κ. Γιώργου Παπανδρέου – κάποιοι άλλοι πήραν αποστάσεις, έτσι για ξεκάρφωμα – έκαναν το επιτυχημένο … κονέ, ανάμεσα στην Ελλάδα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το οποίον όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι μας, κατέληξε σε ένα πολύ δυνατό και περιπαθές affair.
Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, πάλι ξέφυγα από το θέμα μου. Κάτι μου λέει ότι η 21η Σεπτεμβρίου, (Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αlzheimer), πρέπει να αρχίσει να με απασχολεί σοβαρά. Όπως και το σύνολο του ελληνικού λαού, βεβαίως-βεβαίως, που πάσχει από απώλεια ιστορικής μνήμης।


Τι λέγαμε, λοιπόν; Α, ναι। Για τη σθεναρά αντίσταση μερίδας της δημοκρατικής διανόησης ενάντια στις φασιστικές πρακτικές των αντικαπνιστικών ομάδων.
Απόλυτα ικανοποιημένη, λοιπόν, η διανόηση μας ότι επιτέλεσε, μέχρι σήμερα, στο ακέραιο το καθήκον της, με την αμέριστη ηθική της συμπαράσταση προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος επί έντεκα μήνες τώρα, υφίσταται ένα κατ’ εξακολούθηση “open fast fuck”, "άφησε το γάμο και πήγε για πουρνάρια".
Άρπαξε τον οπλισμό της, (αναπτήρες, σπίρτα, σταχτοδοχεία, πίπες, τσιμπούκια και φυσικά τη σχετική γόμωση) και μέσα σε καταγγελίες για φασιστικές πρακτικές των αντικαπνιστών και φάλτσες δημοκρατικές κορώνες, κήρυξε τον Τρίτο Εμφύλιο, καταλύοντας στη πράξη τον “ρατσιστικό” νόμο που απαγορεύει το φουμάρισμα.
Τελικά, ποιος “φουμάρει” ποιον, σε αυτό τον ανεκδιήγητο τόπο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: