Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Και όμως, υπάρχει σάλιο!



Κάνει μεγάλο λάθος ο υπουργός Εργασίας να πιστεύει ότι «δεν υπάρχει σάλιο».
Αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν 10.698.880 στόματα, των οποίων οι σιελογόνοι αδένες είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παράξουν ικανοποιητικές ποσότητες σάλιου, για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα.
Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι κάποτε, επιτέλους, θα συνειδητοποιήσουν την μακρόχρονη απαξίωση τους από τις ελληνικές κυβερνήσεις και την πολιτική τους ταπείνωση από τους ευρωπαίους εταίρους.
Από ότι φαίνεται, όμως, θα αργήσει αυτή η πολυπόθητη ώρα. Μέχρι τότε τα στόματα θα στεγνώνουν από το ατέλειωτο μπλά μπλά για την ανωτερότητα της φυλής και από την προσπάθεια να πείσουν, ποιος έχει την πιο μεγαλύτερη… αντιρατσιστική θέση.
Με αποτέλεσμα να δίνεται το δικαίωμα στην τέταρτη εξουσία να μιλάει για τον «Γολγοθά των υπουργών».
Ώρες είναι να μας αγγαρέψουν όπως τον Σίμωνα τον Κυρηναίο να φορτωθούμε και το δικό τους σταυρό, όπως και των υπολοίπων εργαζομένων στη Βουλή, τώρα που και η μείωση των δαπανών κατά 1,74%, στον προϋπολογισμό της Βουλής, αλλά και η πιθανολογούμενη φορολόγηση του 15ου και 16ου μισθού των υπαλλήλων, τους πέφτει κομματάκι βαριά!
Τώρα εμένα γιατί μου έχει σφηνωθεί στην κούτρα μου το GRAFFITO του κ. ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΤΕΣΙ;
Έλα ντε! Γιατί;

Γελοιογραφία: Τα διαχρονικά και αξιαγάπητα παιδιά (Μαμά Ελλάς, Πειναλέων και Ανεργίτσα) του αλησμόνητου ΜΠΟΣΤ (Μέντης Μποσταντζόγλου 1918-1995)

Δεν υπάρχουν σχόλια: