Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αποτίμηση μιας ανθρώπινης ζωής με λογιστικές πρακτικές



Όσοι από τους κατοίκους του κλεινού άστεως αποφασίσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, την ερχόμενη Κυριακή, για την ανάδειξη νέου Δημάρχου στην πόλη τους, δεν είναι ανάγκη να ανασύρουν από τη μνήμη τους εικόνες της πολύπαθης πόλης τους , της τελευταίας τετραετίας.

Αρκεί η παρακάτω δήλωση του νυν Δημάρχου της Αθήνας και προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμου και Κοινοτήτων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, για να τους οδηγήσει στη σωστή απόφαση.

«Ο κ. Καμίνης έχει την τάση να φορτώνει όλα τα δεινά της υφηλίου στην πόλη της Αθήνας. Ακόμα και το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του άτυχου άστεγου συνανθρώπους (!) μας στον Ταύρο (!!), το χρέωσε στην πόλη της Αθήνας (!!!). Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμίνης δεν γνωρίζει την πόλη που θέλει να διοικήσει, ούτε καν τα όρια της. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και να σταματήσει επιτέλους να λασπολογεί εις βάρος του Δήμου και της πόλης μας».

2 σχόλια:

Μαντάμ Σοβαρή είπε...

Φαινεται οτι για μερικους ο αδικος χαμος του αστεγου που ζουσε μεσα σ' ενα καδο λειτουργει ως αβανταζ στην προεκλογικη τους εκστρατεια. Η πληρης απαξιωση της ανθρωπινης ζωης αλλα και της ανθρωπιας μας.

Χρήστος είπε...

@Rontiven. Όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να πρυτανεύσει η λογική και να επιδειχθεί ωριμότητα από το εκλογικό σώμα.
Μπορούμε, κάλλιστα, σε αυτούς τους πολύ συγκεκριμένους μερικούς να τους ανακόψουμε αυτές τις πρακτικές, στέλνοντας τους στο σπίτι τους ή για να μη θεωρηθούμε παντελώς βάρβαροι, να τους καταστήσουμε μόνιμους θαμώνες των καφέ της οδού Μηλιώνη.