Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Σύγχρονο σαφάρι ψυχών

Μέρες τώρα παρακολουθώ με αποτροπιασμό το μακάβριο χορό, που έστησαν οι ύαινες της μιντιοκρατίας, τα πιράνχας της showbiz και οι κανίβαλοι παρατρεχάμενοι λακέδες του Michael Jackson, γύρω από τη σωρό του. Αφού πλέον δεν τους δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη σκηνική του παρουσία, έβγαλαν στο σφυρί ό,τι είχε απομείνει από το σαρκίο του.
Από κοντά και οι επαγγελματίες « κατεδαφιστές» προσωπικοτήτων και οι καθ΄έξιν «ετικετάκιδες»! Είναι όλοι αυτοί, που μιλάνε για «καταραμένους ποιητές» και «αυτοκαταστροφικά άτομα», κρίνοντας πάντοτε με τα μέτρα και τα σταθμά της δικής τους ζωούλας, που λιμνάζει σε υποκοριστικά μεγέθη!
Με αυτή τη νοοτροπία είναι αδύνατο να καταλάβουν ότι η ζωή του κάθε ανθρώπου του ανήκει εξ΄ολοκλήρου και έχει κάθε δικαίωμα να γίνεται ο ίδιος παρανάλωμα των εμπρηστικών του επιθυμιών.
Παρ΄όλα αυτά, ο «Peter Pan” της ποπ, δεν διατρέχει τον κίνδυνο να μην πάρει τη θέση που του ανήκει, δικαιωματικά, ανάμεσα στις άλλες προσωπικότητες, που σημάδεψαν με την παρουσία τους τον 20ο αιώνα.
Αλίμονο στα σαρκοβόρα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπήκα μόνο να αφήσω μια καλημέρα κι ένα φιλί!
γιατί τα σαρκοβόρα, δεν άφησες τίποτα να πω. :)

Χρήστος είπε...

Πάρτο απόφαση,καλή μου φίλη,ότι δεν πρόκειται να απαλλαγούμε ποτέ ούτε από τα σαρκοβόρα, ούτε από τους βάρβαρους.Πολλά φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετικη γραφη οπως παντα. αναρωτιεμαι τι να σκεφτονται,εαν μπορουν, οι ντοπιοι star's.....ειδικα αυτοι με την διεθνη καριερα...!! για την φωνη κυριως, αυτου του μεγαλου καλιτεχνη και οι διαφοροι δημοσιγραφισκοι,και οι παντως ειδους ειδικοι, ας αφησουν τα περιιδιαιτερης προσωπικοτητας και αλλων σχολιων και ας κοιταξουν τα δικα τους τα ιδιαιτερα χαρακτηριστηκα και γουστα......... τα οποια επιμελως κρυβουν και καλα κανουν, αλλα μην κρινεις η ναμην κριθεις Περικλης

Χρήστος είπε...

Αλήθεια,φίλε Περικλή,δεν νομίζεις ότι είναι το άκρον άωτον της αναίδειας,η Έλλάδα που "θεοποιεί" τις ανεκδιήγητες ντόπιες ρέπλικες,αυτού του είδους,να κατακρίνει τέτοια μεγέθη;