Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Οι παρενέργειες των κυνικών καυμάτων του Ιουλίου




ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ Α-ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ
Το μουσικό σύνολο του Μεγάρου του Μαξίμου συνεχίζει, με πρωτοφανή επιτυχία, τις μουσικές του παραστάσεις, με τo ethnic έργο «Αλλού βαρούν τα τύμπανα κι αλλού χορεύει η νύφη». Διευθυντής Ορχήστρας ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος. Πρώτο βιολί η κ. Βάσω Παπανδρέου. Με τη συμμετοχή της Χορωδίας “Ανακόλουθοι Κορύβαντες”. Χορηγοί της Νύφης: Μισθωτοί και Συνταξιούχοι.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ VS ΣΑΜΑΡΑ
Συγκρότηση ομίλου προβληματισμού με την ονομασία «Φόρουμ για την Ελλάδα», από την κ. Μπακογιάννη. «Όταν παίρνει φόρουμ, φόρουμ κατη-φόρουμ κι ο Θεός ο ίδιος δεν τη σταματά»!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Η Ακρόπολη συμβολίζει το διαρκή Πολιτισμό. Πολιτισμός σημαίνει όσο το δυνατόν υψηλότερος δείκτης ποιότητας ζωής. Η αποστέρηση έστω και μέρους αυτής της ποιότητας ζωής, με κάθε τρόπο, αποτελεί Ύβρη για το μνημείο και όχι πλήγμα στον τουρισμό. Οι οπαδοί της θεωρίας ότι η Ακρόπολη ανήκει σε όλη την Ανθρωπότητα, θα πρέπει να το πάρουν απόφαση, ότι το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του Μνημείου που βρίσκονται στα διάφορα Μουσεία του κόσμου. Όποιος θέλει πραγματικά να θρηνήσει, ας το πράξει για την ασυδοσία που κυριαρχεί στη γειτονιά που την περιβάλει. Όπου, η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, έχει δώσει τη θέση της στη ενοποίηση τραπεζοκαθισμάτων.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΜΑΝΘΑ ΓΚΕΪΜΕΡ: ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!
Η Ελβετική δικαιοσύνη επιβραβεύει την κακοποίηση ανηλίκου. Η διανόηση της Εσπερίας ενθουσιασμένη, εκφράζει την ικανοποίηση της, για το αποτέλεσμα. Ποιος είπε ότι οι τέχνες κάνουν καλύτερο τον άνθρωπο;

ΠΑΟΥΛ, ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΝΤΗΣ!
Οι μαντικές ικανότητες του Γερμανικού χταποδιού, απασχόλησαν μέχρι και τα σοβαρά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Παρ’ όλη την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, όλο και νέες ασθένειες κάνουν την εμφάνισή τους. Πρόσφατη, αυτή του πολύποδα εγκεφάλου.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ
Χάρμα οφθαλμού η νέα εμφάνιση της ιδιωτικής μας τηλοψίας. Από πάνω τουαλέτα ακριβή κι από κάτω ανάλλαγο βρακί.

ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΥΧΗΣΑΝΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
«Ο Έλληνας τηλεθεατής απανταχού της επικρατείας , αγαπάει και στηρίζει με κάθε τρόπο τους απολυμένους τηλεοπτικούς ψυχαγωγούς του. Στην παρούσα φάση προέχει η ψυχολογική τους στήριξη. Αυτό θα επιτευχθεί, αν δεν αφήσουμε αυτούς και τα παιδιά τους να στερηθούν την Bresaola και την Gorgonzola. Αξίζει να το δει κανείς, από την ανθρώπινη πλευρά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: