Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Αυτός, Αυτή και "Οι Μυστήριοι"!

Ο, συνήθως λειτουργών ως "ταύρος εν υαλοπωλείο" κ. Πάγκαλος, σε μία έκρηξη αισιοδοξίας,για την υποτιθέμενη απήχηση που μπορεί να έχει ακόμα μέσα στο εκλογικό σώμα, δήλωσε,με το γνωστό οργίλο ύφος του, ότι δεν θέλει για ψηφοφόρους του, όλους αυτούς που απείχαν από τις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Σαφώς και δεν φταίει αυτός. Όλη την ευθύνη την φέρει ο πρόεδρος του κόμματος του, που δεν έχει στείλει, ακόμα, τα παλαιοκομματικά "βαρίδια" του κόμματος στο " νεκροταφείο των πολιτικών ελεφάντων",για να απαλλαγεί ο τόπος μια και καλή από αυτά.
Η "στόμα έχει και μιλιά δεν έχει" κ. Παπακώστα, χαρακτήρισε ηλίθιους όλους όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν. Σίγουρα μέσα σε αυτούς θα συγκαταλέγονται και πολίτες, που την είχαν ψηφίσει κατά το παρελθόν. Θα αποδειχτούν αληθινές οι κατηγορίες της, αν "oι ηλίθιοι" του 48%, δεν την στείλουν στην κουζίνα της, στις αμέσως προσεχείς εθνικές εκλογές.
Όλοι εμείς οι "Ηλίθιοι", ψηφοφόροι όλων των κομμάτων, ήρθε η ώρα να αποδείξουμε , ότι η "ηλιθιότητα" μας είναι όντως ...αήττητη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οπως παντα τα σχολια εξαιρετικα και δεν θα κουραστω να το λεω τα ελληνικα αψογα και με σεβασμο στον αναγνωστη κατι που δεν συμβαινει στα ΜΜΕ η Κυρια Παπακωστα ειναι η αποδειξη οτι ο πασα ενας η μια ανευ προσοντων,απαραιτητων δια το αξιωμα του βουλευτη, μπορει και εκλεγεταιβουλευτης.Αλλα σε αυτο μαλλον και οι ψηφοφοροιεχουμε ευθυνη Ευχαριστω Περικλης

Χρήστος είπε...

Περικλάκο,σ΄ευχαριστώ για μια ακόμα φορά,για τα καλά σου λόγια.Ευελπιστώ,ότι στις αμέσως προσεχείς εθνικές εκλογές,οι ψηφοφόροι να την περιποιηθούν δεόντως.